Från: 
 
Till: 
 
Avresedatum:
Hemresedatum: 
Valuta:
Vuxna:
Barn:
Spädbarn:
SÖK

Villkor

Välkommen! Billigaflygbiljetter.se ägs och drivs av Vuelos Baratos Ltd..

Billigaflygbiljetter.se är en sökmotor för flyg och boende. Vi säljer inte biljetter. Hos oss kan våra användare jämföra priser mellan många biljettförsäljare och boendeförmedlare snabbt och lätt.

Du får använda denna webbplats och informationen den innehåller när du har accepterat våra Villkor. Om du inte samtycker till att bindas av dessa får du inte använda vår tjänst.

Informationen vi ger är indikativ och är tillgänglig endast för ditt privata, icke-kommersiella bruk. Vi har använt en rimlig noggrannhet i vår insamling av och visning av informationen på denna webbplats och vi försöker att säkerställa att priserna och informationen som publiceras på webbplatsen är så färsk och riktig som möjligt. Vi lämnar dock ingen garanti på riktigheten av informationen på webbplatsen och kan inte acceptera något ansvar för handlingar eller beslut som härrör från dess användning.

Denna webbplats innehåller hyperlänkar till webbplatser som drivs av andra parter. Vi har ingen kontroll över sådan webbplatser och vi ansvarar inte för, och kommer inte att ta på oss något ansvar, när det gäller innehållet på dessa.