Vanliga frågor


1.

Vad är Billigaflygbiljetter.se?

Billiga Flygbiljetter är en kraftig och avancerad sökmotor för flyg och hotell som skannar de viktigaste resewebbplatserna i Sverige. Billiga Flygbiljetter hittar de bästa erbjudandena som finns på Internet från över etthundra webbplatser. Med bara ett klick hittar Billiga Flygbiljetter de bästa priserna som finns tillgängliga både från lågprisflygbolag och traditionella flygbolag. Fördelen med Billiga Flygbiljetter är att du bara behöver söka en gång för att hitta alla tillgängliga alternativ för en särskild färdväg. Billiga Flygbiljetter hittar på ett par sekunder det som normalt skulle ta dig timmar att uppnå och sparar dig både tid och pengar.

2.

Säljer ni biljetter?

Billiga Flygbiljetter säljer ingenting. Billiga Flygbiljetter är inte en resebyra utan en mötesplats mellan de som vill köpa och de som vill sälja resor och biljetter. Billiga Flygbiljetter har samlat de erbjudanden och priser som finns tillgängliga från alla reseföretag och flygbolag på ett enda ställe. Du skickas sedan vidare till dessa företags webbplatser för att göra den bokning som passar dina behov. Det förekommer inga avgifter eller provision av något slag. När du har jämfört erbjudandena och bestämt dig för vilket som bäst passar dina behov kommer reseföretaget i fråga att bearbeta bokningen och köpet.

3.

Måste jag betala för att använda Billigaflygbiljetter.se?

Billiga Flygbiljetter kostar ingenting att använda och priserna vi visar är exakt desamma som på de erbjudande företagens egna webbplatser. Alla köpekontrakt som ingås sker med den ursprungliga säljaren till exakt samma pris som på deras ursprungliga webbplats.

4.

Hur fungerar verktyget “Jämför flyg” ?

Billiga Flygbiljetter sänder din sökning till vår kraftfulla databas med reseinformation, sedan samlar vi in den information som du behöver och presenterar den på en enda sida. När du väljer en flygresa eller hotell ger vi dig en direkt länk till reseföretagets ursprungliga webbplats där du kan slutföra bokningen.

5.

Hur fungerar verktyget “Biljettfinnare” ?

Biljettfinnaren på Billiga Flygbiljetter gör att du kan dra nytta av det arbete som tusentals andra användare lagt ner tidigare. Vår webbservrar lagrar hundratusentals tidigare sökningar som gör att du med ett ögonkast kan hitta de bästa erbjudandena på marknaden. Om dina avrese- och ankomstdatum är flexibla illustrerar Billiga Flygbiljetter i en enkel månadstabell de bästa priserna som hittats för varje resdag så att du snabbt ser vilka dagar som det är billigast att resa på. Med Billiga Flygbiljetter kan du sedan uppdatera priser som hittats av tidigare användare med ett enkelt klick. Det är viktigt att notera att till skillnad från Jämför flyg så söker inte Biljettfinnaren efter biljettpriser i realtid. Du presenteras med tidigare sökningar som sedan måste uppdateras för att det färskaste priset ska visas.

6.

Hur fungerar verktyget “Jämför transportalternativ”?

Om du klickar på Billiga Flygbiljetter "Jämför transportalternativ" kan du jämföra priserna på andra transportmedel för samma färdväg.

7.

Varför hittar jag ett annat pris än det som visas på reseföretagets webbplats?

Billiga Flygbiljetter söker igenom reseföretagens sidor på samma sätt som andra sökmotorer skannar webben. Priserna som vi visar är korrekta vid den tidpunkt vi kontaktar flygbolaget eller reseföretaget men tyvärr utsätts resor för snabba prisvariationer, särskilt ju närmare du kommer avresedatum eller incheckningsdatumet. Även om vi gör vårt yttersta för att garantera att priserna och informationen vi visar är korrekt, kan en förändring i strukturen av ett reseföretags webbplats eller -sida emellanåt orsaka ett tillfälligt fel i flödet av priser och information. Vi skulle uppskatta om du meddelade oss om du hittar skillnader mellan priserna som visas på Billiga Flygbiljetter och priserna hos andra operatörers originalwebbplatser.