Billigaflygbiljetter.se - Om oss

Detta är vi...

Billiga Flygbiljetter är en kraftfull och avancerad flyg- och hotellsökmotor som skannar de viktigaste resewebbplatserna på marknaden


Billiga Flygbiljetter . hittar de bästa erbjudandena som finns på Internet från över etthundra webbplatser.


Med endast ett klick hittar Billiga Flygbiljetter de bästa biljettpriserna som finns tillgängliga från både lågprisflygbolag och traditionella flygbolag samt resebyråer.


Alla webbplatser vi söker drivs av kända etablerade företag som erbjuder köpgaranti.


Billiga Flygbiljetter tjänst är helt kostnadsfri och priserna du ser är exakt samma som på reseföretagets ursprungliga webbplats.


Billiga Flygbiljetter lägger inte på ett öre på de priser du hittar på vår webbplats.


Billiga Flygbiljetter, strävar efter, där så är möjligt att visa slutgiltiga priser utan några dolda kostnader såsom flygplatsskatter, adminavgifter, bränsleavgifter m.m.


Fördelen med Billiga Flygbiljetter är att du bara behöver göra en sökning för en särskild färdväg


Billiga Flygbiljetter hittar på ett par sekunder det som normalt skulle ta dig timmar att uppnå och sparar dig både tid och pengar.


Billiga Flygbiljetter . använder allt det senaste inom dator- och webbteknik och är utformad runt dig, användaren.


Detta är vi inte...

  • Billiga Flygbiljetter är inte en resebyrå utan endast en mötesplats mellan de som vill köpa och sälja resor och biljetter.
  • Billiga Flygbiljetter säljer ingenting.
  • Billiga Flygbiljetter visar endast på ett ställa de erbjudanden och priser som finns tillgängliga från alla reseföretag och flygbolag. Du omdirigeras sedan till dessa företags egna webbplatser för att göra den bokning som passar dina behov.
  • Vår webbplats innehåller inte någon stötande eller irrterande reklam (extrafönster, banners, m.fl.)

Vad som gör oss annorlunda...

Billiga Flygbiljetter har gjort betydande investeringar i den senaste data- och webbtekniken vilket innebär att du kan utföra extremt avancerade sökningar. Billiga Flygbiljetter har många unika funktioner som hjälper dig att hitta den bästa lösningen när du vill sätta dina resplaner i verket

Billiga Flygbiljetter Med vår "Biljettfinnare" kan du dra nytta av det arbete som tusentals andra användare redan utfört.

Billiga Flygbiljetter kraftiga servrar lagrar hundratusentals tidigare sökningar som gör det möjligt för dig att hitta de bästa erbjudanden på marknaden med en blick.

Om dina avrese- och ankomstdatum är flexibla illustrerar Billiga Flygbiljetter med en enkel tabell de bästa priset som hittas för varje resdag och gör att du snabbt kan se vilka de billigaste dagarna att resa på är.

Med Billiga Flygbiljetter kan du sedan uppdatera priser som användare hittat tidigare med ett enkelt klick.

De avancerade filtren på vår webbplats gör att du kan hitta de resor som bäst passar dina exakta behov.

Du kan förfina sökningen med avrese- och ankomsttider, pris, reseföretag och även avståndet från flygplatserna som omger ditt resmål.

Med "Jämför transportalternativ" kan du jämföra priserna som erbjuds av olika transportmedelsföretag på samma färdväg så att du kan se om det blir billigare att resa med tåg, flyg, buss eller färja.

Billiga Flygbiljetter har integrerat ett kraftfullt kartverktyg i vår sökmotor med vilket du kan se alla flygplatser i en 150 km radius från din avrese- eller ankomstort.

Med denna karta kan du söka från olika flygplatser för att fastställa om det existerar ett billigare alternativ med vilket du kan slutföra resan.

Du kan också se var buss- och tågstationerna finns på kartan i "Jämför transportalternativ".

På Billiga Flygbiljetter finns även en dynamisk namnsökare vilket innebär att om du skriver in namnet på en inte särskilt känd stad kommer vår sökmotor att visa den närmaste flygplatsen för det resmålet på kartan.

Billiga Flygbiljetter minns dina senaste sökningar så att när du återvänder till vår webbplats behöver du endast klicka på uppdateringsknappen för att se de senaste erbjudandena för de sökningarna.

Med Billiga Flygbiljetter kan du skriva ut den fullständiga listan från varje sökning för framtida behov.