Från: 
 
Till: 
 
Avresedatum:
Hemresedatum: 
Valuta:
Vuxna:
Barn:
Spädbarn:
SÖK

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy utformades därför att vi ville att våra läsare skulle känna till vilken information vi samlar in och hur vi använder den.

Vi samlar information från våra användare vid flera olika ställen på vår webbplats men vi säljer inte, delar inte med oss av eller hyr ut denna information.

Vissa tjänster kräver registrering, t.ex. vårt nyhetsbrev via e-post. Vi samlar in personuppgifter som du tillhandahåller när du registrerar dig, t.ex. ditt namn och e-postadress. Du kan också valfritt lämna information som t.ex. din närmaste flygplats. Vi använder denna information för att ditt besök hos oss ska bli mer personligt.

För att göra vår webbplats effektivare samlar vi även in information som baseras på din användning av vår webbplats. Vi kan komma att använda denna information för att visa innehåll som kan vara intressant för dig, exempelvis erbjudanden från en flygplats nära dig.

Som hjälp att förbättra vår webbplats kan vi komma att samla in en del teknisk information från din webbläsare som:

 •  Din IP-adress – för att få en uppfattning vilka länder användarna kommer ifrån
 •  Operativsystemet du använder
 •  Webbläsarprogrammet du använder
 •  Skärmupplösningen du använder
 •  Webbplatsen som skickade dig till oss

En ”kaka” är en liten textfil som skickas till din dator när du besöker en webbplats. När du besöker billigaflygbiljetter.se kan vi komma att tilldela dig en eller flera kakor.. Kakan gör det möjligt för oss att känna igen din webbläsare nästa gång du besöker oss igen.

Kakorna vi tilldelar lagrar användarpreferenser exempelvis den avreseflygplats du föredrar och hjälper våra annonsörer fastställa våra hänvisningar.

Vi samarbetar endast med och listar erbjudande från ansedda tredje parter men vi är inte ansvariga för hur andra webbplatser hanterar sekretessfrågor. När du klickar vidare till en annan webbplats uppmanar vid dig att granska sekretessdeklarationerna på dessa webbplatser för att få en uppfattning om deras rutiner för insamling och användning av din information.